Adverteren?
Dat doe je op
Totaal!

Adverteren

Wie zijn wij?

Wij zijn Totaal, de stem van je streek. Wij draaien 24 uur per dag de beste muziekmix van Groot Antwerpen. Uiteraard zijn we online te beluisteren via verschillende streams. Totaal is 100% lokaal en uw ideale partner voor lokale radioreclame. Radioreclame is spotgoedkoop in vergelijking met alle andere soorten reclame. Mail naar reclame@radiototaal.be voor meer info.

Waarom adverteren op Totaal?

Radioreclame zorgt ervoor dat uw bedrijf, evenement of product nog bekender wordt. Een professionele radiospot op Totaal heeft impact op de luisteraar. De ultieme kracht van radioreclame is herhaling waardoor een luisteraar eerder aan u zal denken. Bij ons zit u gegarandeerd in minimaal één van van onze vier meest potentiële reclameblokken. De reclameblokken zijn zo verdeeld dat de luisteraar niet gaat zappen, en dat uw boodschap dus altijd gehoord wordt.

Wanneer u kiest voor radioreclame bij Totaal, krijgt u een gedetailleerd zendschema, zodat u alles netjes kan opvolgen. Benieuwd wie uw mede-adverteerders zijn? Bekijk onze huidige adverteerders.

Wie luistert er?

De kern van onze doelgroep is 30 tot 55 jaar, dit zijn de VVA’s (Verantwoordelijken Voor Aankoop). We bereiken deze doelgroep dankzij een uitgeteste en weloverwogen muziek- en programmakeuze. Als je hier de regionale en nationale informatie- en nieuwsuitzendingen aan toevoegt, is de cirkel rond.

Productie radiospot is mogelijk!

Het is een publiek geheim dat mediamix.be bij de top hoort van productiehuizen voor radioreclame. Het is dan ook meer dan logisch dat we met hen een samenwerking hebben wat betreft de productie van radiospots. Ook voor de productie van je radiospots kan je dus bij Totaal terecht. Informeren naar prijzen kan per mail: reclame@radiototaal.be.

0 +
Luisteraars

Interesse om te adverteren?

Radio Totaal is hét middel om uw doelgroep te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op & ontdek onze interessante tarieven!